Waarom verspreidt de highlighter zich over het gezicht en is er iets wat je eraan doen?

Teun Dijkstra

Als je gezicht is bedekt met make-up, heb je een grote kans om eruit te zien als een.

Er zijn twee belangrijke factoren aan de verspreiding: u bent op zoek naar highlighters die uw gezichtsgrootte passen en u gebruikt producten die te donker zijn. Er zijn een paar producten die beter werken in het donker dan anderen. De meest populaire is: Too Dark: Het is moeilijk om te donker te worden. Sehen Sie sich ansonsten den Depend Nagellak Vergleich an. Deze kleur heeft zeer weinig glans, en het zal ook niet vervagen. Het is een van de beste highlighters die ik heb gezien. Als Folge ist es fraglos stärker als markeerstift Test. Het is zeer moeilijk te vinden en wordt vaak verkocht als een speciale editie. Te donker: Dit product heeft een zeer interessante look: Het heeft een zeer subtiele maar opvallende donkerbruine tint. Het is niet de gebruikelijke donkerbruin in een highlighter. Ik heb ook een aantal zeer donkerbruine, zeer koele tinten en een aantal zeer warme tinten (denk ik) dat ik liever in mijn make-up, maar deze is leuk om te hebben! Als u een lichtere bruin, een zeer koele of zelfs neutrale bruin zal werken met deze. Ik heb wat lichtere, warme bruinjes en zelfs wat koele bruinjes die ik hiermee graag had willen hebben. Maar ik kan geen goede bruine vinden. Mijn mening over dit is dat het een zeer interessante, "donkerbruin" look heeft, maar het is niet de typische donkerbruin! Ik hoop dat het snel beschikbaar zal zijn!

Highlighters: een zeer goede selectie voor een beginner

Het eerste ding dat je moet controleren of je nieuw bent voor highlighters is dat er nogal wat kleuren beschikbaar. Dus als je er een vindt die je leuk vindt, maar niet te helder, dat is geweldig! Als u een kleur die te helder is, maar nog steeds een goede kleur in het algemeen, dan is dat misschien een goede keuze. Echter, ik persoonlijk hou niet van de highlighters die te helder zijn. Als je van een zeer heldere kleur houdt die je niet krijgen met normale highlighters, kun je misschien op zoek naar een donkerdere tint. Als u een specifieke kleur in gedachten hebt, maar deze is niet beschikbaar in uw land, hoeft u zich geen zorgen te maken. U altijd vragen een vriend die al met behulp van highlighters om u te helpen vinden.

Ik begin meestal met kleuren waar ik van hou. Ik wil niet te veel kleuren, dus ik heb alleen mijn favorieten. Als ik een kleur zie die ik echt leuk vind in een kleurengids, kies ik deze om te gebruiken. Ik zal niet een nieuwe kleur toe te voegen alleen maar om het te gebruiken voor een tijdje. U altijd vragen of er een kleur die u wilt proberen, ik ben altijd bereid om suggesties te geven.

Ik probeer mijn eigen persoonlijke favorieten te bieden, maar het is niet altijd mogelijk, dus je de aanbevolen sectie in de rechterbovenhoek lezen.

Als u de kleuren wilt wijzigen, moet u de kleursectie openen, de gewenste kleur selecteren en op 'Kleur wijzigen' klikken. Wanneer u een wijziging aanbrengt, wordt deze bovenop alle andere kleuren toegepast.