Over Teun

Teun Dijkstra

Mijn Ebook, dat 'Highlighting The Web' heet, is beschikbaar in het Duits en Engels. Stuur me een e-mail als je je e-books in andere talen wilt publiceren. Bedankt voor het lezen!

Een paar weken geleden leerden we dat er een spoedvergadering was op het hoofdkantoor van Mozilla in San Francisco om de huidige staat van webtoegankelijkheid te bespreken. In de loop van het bespreken van kwesties, een van de deelnemers van de vergadering, Andrew McLaughlin, noemde het onderwerp van toegankelijkheid en het feit dat de Google Chrome-team is gericht op toegankelijkheid in de web standaarden van Chrome en de nieuwste versies van hun kernapps. Dit leidde tot het idee van een sessie die de hele dag op ons hoofdkantoor is om de toegankelijkheid voor de hele Mozilla-gemeenschap te bespreken en ideeën en best practices te delen. De sessie zal deel uitmaken van de Mozilla Developer Conference 2016 op 6 juni 2016, waar de volledige keynote, code sharing en best practices online beschikbaar zullen zijn.

Als u geïnteresseerd bent in het bijwonen van de sessie, laat het me weten door e-mail [email protected] of het verlaten van een reactie hieronder.

Ik ben geboren in Utrecht en kom oorspronkelijk uit Nederland. Toen ik 15 jaar oud was moest ik mijn huis verlaten voor een kans en verhuizen naar Duitsland. In Nederland heb ik voor verschillende bedrijven gewerkt. Ik heb veel van mijn tijd gestudeerd, in verschillende stages gewerkt en ik heb altijd contact gehad met mensen uit de designindustrie hier in Nederland. Als onderdeel van mijn studie werkte ik ook op de afdeling digitale marketing van een softwarebedrijf, en als freelance designer heb ik bij verschillende webdesign bedrijven gewerkt.

In de afgelopen jaren heb ik mijn tijd besteed aan het werken aan veel verschillende projecten en webprojecten. Ik heb ook spelen met het idee van steeds een webdesigner voor een tijdje en besloot om mijn eigen blog te starten. Ik begon de blog omdat ik wilde mensen zoals ik helpen om betere kennis over highlighters en andere creatieve tools te krijgen.

Mijn motto is om andere mensen te helpen de juiste highlighters te vinden, zelfs als het niet in mijn prijsklasse. Als u wilt geven me een schreeuw, doe dit via de commentaar hieronder. Ik zal graag doen een giveaway! (Houd er rekening mee dat ik geen blogger ben, ik doe de bewerking niet. Ik ben gewoon het schrijven van deze notities als ze van toepassing zijn op mij, en niet andersom).

Highlighters 101 - Voors en tegens Ik hou van highlighters, en ik zal ze altijd gebruiken. Ik hou van de manier waarop ze er persoonlijk uitzien, ze zijn perfect in al mijn foto's. De voors en tegens van het gebruik van highlighters is eenvoudig, ze zijn goed voor je, maar ze kunnen er ook een beetje te helder uitzien in foto's. Dus hier gaan we, in dit bericht gaan we alle voors en tegens die je nodig hebt om te weten of je gaat highlighters gebruiken dekken. Ik heb ook links toegevoegd voor mijn blog als geheel. Ik heb foto's van mezelf met behulp van de producten en links in het geval het beeld niet helemaal recht doen. Als je wilt leren hoe je highlighter te doen, u kijken naar mijn video.

Toen ik deze blog in 2013 begon, had ik niet verwacht dat het populair zou worden. Ik zou gedacht hebben dat, voor mij, schrijven over de highlighters industrie zou een eenvoudig ding voor mij om te doen. Dus ik ben echt blij dat de gemeenschap rond deze blog groeit en dat veel mensen nu beginnen met onze site en onze highlighter tutorials te gebruiken. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om alle mensen die hebben bijgedragen aan deze blog te bedanken, hetzij door het plaatsen van een link, commentaar, het verzenden van mij berichten, of gewoon in het algemeen helpen om onze inhoud beschikbaar te maken voor de mensen die op zoek zijn naar informatie over highlighters. Zonder uw bijdragen zou de blog niets zijn. Ik ben echt blij dat we in staat zijn om deze gemeenschap te ondersteunen door beschikbaar te zijn voor iedereen.

En om eerlijk te zijn, toen ik voor het eerst begon met bloggen in 2013 verwachtte ik niet echt veel van mijn blog.