Hoe gebruik je highlighters?

Teun Dijkstra

gebruik je vingers. Je niet echt gebruik maken van de highlighters, want ze zijn echt klein en klein-achtig en de prijs is een beetje duur, dus ik denk dat dit een goed idee om vertrouwd te raken met hen.

Highlighters in het algemeen kunnen worden onderverdeeld in twee brede categorieën: die een vaste hoeveelheid kleur (zoals een blush) en degenen die kunnen worden gebruikt op verschillende manieren (zoals een lippenstift). Ik zal me concentreren op de eerste, maar andere highlighters zijn ook beschikbaar, ook. Dit is ook het algemene formaat van de gids. Als een specifieke Highlighter relevant is, wordt deze vermeld onder 'Highlighters'. Hoe werken highlighters? De Highlighters and the Glosses (Deel 1) : Net als bij de rest van de gids, zal ik betrekking hebben op highlighters in het algemeen. Dit kan worden gezien als een "Deel 1" van de gids, of "Deel 2" als u dat liever hebt. In de tussentijd heb ik een lijst van enkele van mijn favoriete highlighters, die u ook vinden onder de Glosses sectie, waar ik ook de highlighters ik heb het meeste succes met. In het eerste deel van deze gids heb ik wat korte informatie gegeven over elk van de verschillende highlighters die beschikbaar zijn in de markt. Dit was om een snel overzicht van de verschillende soorten highlighters beschikbaar te geven, en om een aantal ideeën te geven over wat zorgt voor een grote highlighter. De Highlighters sectie gaat enige tijd duren als ik probeer om het bereik in detail te dekken, dus als je hier bent voor een bepaalde highlighter, en je hebt niet al gelezen de Glosses sectie dan wees geduldig en ik zal doorgaan met deze sectie want het is zeer interessant en zeer informatief. In de tussentijd u de glosses sectie bezoeken voor wat algemene informatie over het vinden en gebruiken van highlighters, wat voor soort highlighters om naar te zoeken en hoe ze goed te gebruiken. Ik heb besloten om deze woordenlijst te maken om het gebruik van de verschillende termen die ik heb gebruikt te vereenvoudigen, evenals om de algemene betekenis achter de woorden die ik gebruik te bieden. Deze woordenlijst is een work in progress als ik voortdurend bijwerken en bijwerken met nieuwe informatie. Als u feedback, opmerkingen, suggesties of ideeën dan u een reactie hieronder. Das unterscheidet es von anderen Artikeln wie markeerstift Test. Als u al met behulp van deze woordenlijst of als u vragen hebt over wat ik hier heb geschreven dan voel je vrij om me te vragen in de comments sectie.

Een woordenlijst van highlighters

Highlighters zijn een van de meest gebruikte, veel gebruikte tools in de tas van de make-up artiest en ze moeten in het arsenaal van elke make-up artiest. Elke keer dat je een highlighter aanzet, creëert het een unieke look. Highlighters variëren in hun gebruik en het doel dat ze geacht worden te dienen. Sommige highlighters zijn bedoeld om een huidskleur te accentueren of te verbeteren, terwijl andere highlighters een meer neutraal en zacht effect hebben.

Dus laten we beginnen met een aantal definities die ons gebruik van de highlighter een stuk gemakkelijker zal maken. Ik hoop dat dit artikel zal u helpen bij het kiezen van de juiste highlighter voor uw make-up artiest en maken de toepassing van een highlighter een stuk makkelijker.