contacteer mij

Teun Dijkstra

Neem contact met mij op

Ik ben erg blij dat je het lezen van deze blog, en ik hoop dat u zult genieten van het lezen over mijn ervaringen met Highlighters en de technieken die ik heb geleerd in de afgelopen 4 jaar.

De belangrijkste reden voor mijn blog is om mensen aan te moedigen om samen te komen met anderen en hun eigen Highlighter recepten te maken. Dat doe ik omdat ik denk: hoe vaak heb ik gedacht: 'Dat is wat ik nodig heb om mijn Highlighter goed te laten zijn. Als ik dat doe, is het het beste wat ik kan doen' of 'Ik heb er nooit gekregen wat ik wil' of 'ik ben er echt verveeld van'. Als ik een Highlighter recept gemaakt met geen succes dan is het zeer waarschijnlijk dat ik niet heb gemaakt van een goede, en ik zou graag delen met mensen en hen helpen om betere Highlighters te creëren. Ik wil er zeker van zijn dat dat ook voor jou geldt, dus laat me weten wat je van mijn Highlighter recepten vindt".

Ik heb een lijst van mijn Highlighter recepten hieronder als je wilt follow-up met mij.

Ik ben altijd bereid om te helpen als ik kan. Als u vragen, opmerkingen, suggesties, of gewoon wilt zeggen hallo, aarzel dan niet om contact met mij op.

Wat heb ik nodig voor een highlighter?

Ik heb de lijst samengesteld van wat ik beschouw als essentiële tools om te gebruiken voor het instellen en maken van highlighters om je leven veel gemakkelijker en aangenamer te maken.

Een highlighter die zijn werk gaat doen, maar die je nog moet oefenen, is een tool met veel potentieel om de manier waarop je over de wereld denkt te veranderen. Het is een object dat door mensen gewaardeerd kan worden, maar dat mensen ook moeten oefenen met gebruiken. Ik heb een aantal highlighters en handleidingen samengesteld die je op weg moeten helpen. Deze zijn niet uitputtend, maar zijn de belangrijkste die ik nuttig heb gevonden en die ik heb samengesteld. Voor de anderen heb ik niet opgenomen hun beschrijvingen of de links om ze te kopen.

Openingstijden